Øreakupunktur

Behandlinger med øreakupunktur

Øreakupunktur er effektivt til mange forskellige ubalancer, men mange benytter sig af behandlingsformen i forbindelse med smerter i muskler, knogler og led og mod diverse ubalancer i kroppen.

Herudover er øreakupunktur også effektiv til tobaksafvænning og vægttab. Øreakupunktur er ligeledes en hurtigvirkende behandlingsform.

Behandling af allergi og intolerance med (øre)akupunktur.

Vil du slippe for røde øjne, nys og en næse der løber….

Når man behandler allergi med akupunktur, behandles der via akupunkturpunkerne i ørerne.

Med denne metode går man ind og påvirker årsagen til allergien og behandler ikke kun symptomerne, som er tilfældet med meget af den medicin, der tilbydes allergier.

Behandlingen starter med en samtale om hvilken form for allergi du har, hvor længe det har stået på m.m. Der mærkes desuden puls og kigges på din tunge (TCM-diagnose). Første behandling tager ca. 1-1½ time. De efterfølgende ca. 30-45 min.

Ved behandlingen sættes der først 1 nål i panden, derefter 2 nåle i hvert øre. Punkterne i ørerne findes med et agiscop, som er et søgeapparat, der kan måle spændingsforskelle i huden. 2 af punkterne forbindes med ledning.

Du skal efterfølgende ligge i 20-25 min. Med nålene i ørerne.

Det kræver normalvis 2-5 behandlinger, med 2-3 uger mellem hver behandling.

Har jeg allergi?

Vestlig set er allergi, når ens immunsystem bliver oversensitivt og reagere på ting(allergener), i omgivelserne, som man normalvis ikke reagere på. Det kan f.eks. være pollen, fødevare, husstøvemider, svampespore, dyrehår mm.

Symptomerne på allergi kan komme fra øjne (løbe i vand, svier, kløe og bliver røde), næse (kløe, løbe, nyse), svælg (trække sig sammen, besværet vejrtrækning), hud (kløe, røde hævede plamager).